Hill´s Feline Young Adult Sterilised Tuna 15 kg
search
  • Hill´s Feline Young Adult Sterilised Tuna 15 kg

Hill´s Feline Young Adult Sterilised Tuna 15 kg

2 790 Kč
S DPH
HILL´S SCIENCE PLAN Sterilized Cat granule pro mladé dospělé kočky mají unikátní složení pro kontrolu hmotnosti, které udržuje kastrované kočky štíhlé. Obsahuje vysoce kvalitní, snadno stravitelné ingredience
Množství

externí sklad - předpokládaný termín expedice 15. 5.

Doporučeno pro:
Kastrované mladé dospělé kočky ve věku 6 měsíců až 6 let.


Nedoporučuje se pro:
Koťata a březí nebo kojící kočky. Během březosti a laktace by měly být podávány granule nebo kapsičky HILL´S SCIENCE PLAN pro koťata.


Dodatečné informace:
Lahodná výživa pro dlouhý a šťastný život. S každým zavrněním a každým pohlazením se svou kočkou sdílíte něco jedinečného. Abyste si společných chvilek mohli užít co nejvíce, nabízíme vám krmivo HILL´S SCIENCE PLAN. Obsahuje vysoce kvalitní ingredience a vhodné živiny, aby vaše kočka dostávala tu správnou výživu pro zdravý a šťastný život.

Naše kočičí krmiva jsou vyráběna z těch nejkvalitnějších surovin. Tyto suroviny musejí splňovat naše přísné požadavky na čistotu a obsah živin – požadavky vyšší, než je běžný standard.


SLOŽENÍ:
Kukuřice, kuřecí a krůtí moučka, kukuřičný gluten, tuňáková moučka, živočišný tuk, minerální látky, proteinový hydrolyzát, rybí tuk, lněné semínko.

 

Hill´s
440660

Parametry

Příchuť:
Kuřecí
+ Příchuť:
Rybí
Nové