Wellness CORE Adult Small Breed Low Fat 1,5kg
search
  • Wellness CORE Adult Small Breed Low Fat 1,5kg

Wellness CORE Adult Small Breed Low Fat 1,5kg

Wellness CORE nabízí kompletní krmivo v podobě suchých granulí, které díky svému složení zajistí vašemu psovi vyváženou stravu plnou důležitých živin a vitaminů. Hlavními složkami granulí od firmy Wellness CORE Dog Small Breed Adult Low Fat jsou maso z krocana - jako hlavní zdroj bílkovin a mastných kyselin, lososový olej - jako hlavní zdroj DHA pro podporu vývoje mozku a očí, a lněné semínko - jako hlavní zdroj OMEGA 3 pro podporu zdravé kůže a srsti
Množství

neznámý termín expedice

Hlavní bílkovinnou složkou je krocan, a díky tomu je receptura granulí o 30 % méně tučná. Granule jsou navrženy pro dospělé psy malých plemen, kteří mají sníženou schopnost pohybu, potřebují redukovat váhu nebo mají sklony k přibírání.

Granule Wellness CORE mají vyšší hladiny bílkovin, glukosaminu a chondroitinu, aby podpořily specifické potřeby psů malých plemen. Receptury CORE jsou vytvořeny na základě nutriční filozofie, že psi na základě jejich původu prospívají na přirozené stravě složené převážně z masa. Granule Wellness CORE jsou bohaté na bílkoviny a bez obilovin, jsou nabité prémiovými proteiny spolu se super potravinami bohatými na živiny a doplňky výživy, které zajistí, že váš pes bude mít od CORE vše, co potřebuje, aby prosperoval. CORE Dog Adult Low mají výbornou chuť i vůni a váš pes si je zamiluje.

- Kompletní krmivo

- Granule pro dospělé psy malých plemen

- Redukční krmivo

- O 30 % méně tuku

- Bez obilovin

- Krocan

Složení: Krocan 29 % (čerstvé maso z krocana 17 %, dehydrované maso z krocana 12 %), kuře 24 % (sušené kuře 17 %, kuřecí omáčka 5 %, kuřecí tuk 2 %), sušené brambory, hrášek, řepné řízky 4 %, bramborový protein, lněné semínko 2 %, lignocelulóza, lososový olej 1 %, mrkev, jablka, kořen sušené čekanky (zdroj fruktooligosacharidů a inulinu) 0,5 %, kvasnicový extrakt (zdroj mannanoligosacharidů) 0,5 %, brokolice, špenát 0,01 %, rajčata, borůvky 0,01 %, brusinky, D-glukosamin hydrochlorid 100 mg/kg, chondroitin sulfát 100 mg/kg, Yucca schidigera.

Analytické složení: Bílkoviny 33 %, obsah tuku 11 %, hrubá vláknina 4,5 %, hrubý popel 8,5 %, omega-6 mastné kyseliny 2,5 %, omega-3 mastné kyseliny 1,0 %.

Aditiva: Vitamin A 14000 IU, vitamin D3 1000 IU, vitamin E 120 mg, taurin 1500 mg, zinek (síran zinečnatý monohydrát) 100 mg, železo (síran železnatý monohydrát) 100 mg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 7,5 mg, mangan (síran manganatý monohydrát) 5 mg, jod (bezvodý jodičnan vápenatý) 1,5 mg.

Bakterie: Enterococcus faecium NCIMB 10415, 109 cfu - pomáhá vytvářet a udržovat bakteriální rovnováhu ve střevním traktu psů.

Přírodní antioxidanty: Bentonit (montmorillonit) 1200 mg.

Aromata: Extrakt z rozmarýnu, extrakt z hroznových jader, extrakt z kurkumy, vyjádřený grapefruitový olej, hřebíčkový listový olej - 300 mg.

Wellness CORE
230351

Parametry

Příchuť:
Krůtí
Bez obilovin:
Ano
Malá plemena
Ano
Nové